METODO CLASSICO BRUT NATURE

Při koupi 6ks SLEVA 6 % (v košíku)
Neohodnoceno
1 169 Kč
Skladem

Detailní informace

Vinaře vybíráme osobně a máme s nimi vztah jako víno

Držíme stovky vín skladem

Víno dopravíme
bezpečně po celé ČR

Od 1.500,- Kč doprava zdarma

Detailní popis produktu

METODO CLASSICO 2012 BRUT NATURE je vynikající šumivé víno vyrobené metodou klasického šampaňského způsobu v severní Itálii. Tento výjimečný nápoj je pouze z těch nejlepších vybraných hroznů a charakterizuje se svou čistotou a jemností. S cílem zachovat přirozenou chuť hroznů, je tento Brut vyroben bez cukru a s minimálním množstvím dodaného kvasného koncentrátu. Výsledkem je víno s jasnými citrusovými tóny, jemnými bublinami a vyváženou kyselostí. METODO CLASSICO 2012 BRUT NATURE je perfektní volbou pro ty, kteří hledají nekompromisní chuť šumivého vína a preferují čistý, přirozený zážitek. Vychutnejte si tento vynikající nápoj při slavnostních příležitostech nebo jako aperitiv.

Doplňkové parametry

Kategorie: METODO CLASSICO
Druh vína: Brut Natur
Země: Itálie
Odrůda: Chardonnay, Pinot Bianco
Region: Veneto
Archivace: 10 let
Objem: 0,75 l
Obsah alkoholu: 12,5 %
? Intenzita: 85
? Třísloviny: 20
? Plnost těla: 85
? Svěžest: 100
? Harmonie: 100
Barva: Výrazně žlutá se zlatými odlesky, podpořena elegantním perlením
Chuť: Krémová, sametová. Evokuje exotické ovoce, lískový oříšek a citrusovou peprnost
Párování: Skvěle se spojí s ústřicemi Rosa di Scardovari, tuňákem tataki, a pro odvážnější také doplní červené maso

Terre di san Rocco

 

Vinice vinařství Terre di san Rocco se nacházejí v Roncade, v provincii Treviso (mezi Benátskou lagunou a kopci Montello). Je to oblast s ideálními podmínkami pro pěstování vinné révy a charakteristickými výkyvy teplot mezi dnem a nocí, což napomáhá k dokonalému zrání hroznů. V tomto prostředí, rozzářeném sluncem a ovávaném lehkým vánkem, pěstují Pinot Grigio, Pinot Bianco, Chardonnay, Merlot a Cabernet Franc.

Z každého hroznu jejich vinic se rodí jedinečný příběh. Vinaři Terre di san Rocco říkají: "Pěstování vinné révy je tak trochu jako sledovat, jak vaše děti rostou – na jedné straně je můžete vychovávat a na druhé musíte nechat přírodu, aby se postarala sama. U našich vín je to podobné: Snažíme se našim vinicím dát vše, ale jsou tu vlivy jako mikroklima, horko, zima, déšť, strach z krupobití, mlhy... tedy vlivy, které nemůžeme ovlivnit a díky nimž je každá sklizeň jiná a jedinečná. A to pak dodává našim produktům ten pravý říz."